انجمن هاي علمي/كامپيوتر/اعضاي انجمن

نفر سوم 50 هزار تومان
بهترین ایده ی طراحی 50 هزار تومان
قوانین مسابقه نجات تخم مرغ
برای کسانی که تابه حال درباره این مسابقات چیزی نشنیده­اند: این مسابقه یک طراحی است که شرکت در آن برای همه بچه­های دانشگاه آزاد است. هدف کاملا مشخص و گویاست... شما سازه­ای نیاز دارید تا از تخم­مرغ شما در برابر سقوط از ارتفاع محافظت کند.
برنده با توجه به قوانین زیر مشخص خواهد شد. دو تا از برترین امتیازها به عنوان نفرات اول و دوم انتخاب می­شوند و هم­چنین جایزه­ای هم به سازه­ای که بیشترین خلاقیت را داشته باشد اهدا خواهد شد.
شرایط و محدودیت­ها
 شرکت برای همه دانشجویان آزاد است.
 تعداد اعضای هر تیم ، 1 تا۴ نفر می­باشد.
 هرتیم می‌تواند تنها باید یک سازه بسازد.
 تخم مرغ یک ربع مانده به پرتاب به هرگروه داده می‌شود.
 تخم مرغ نباید توسط چسب به سازه متصل شود ومی‌بایست پس از پرتاب به راحتی توسط داور از سازه جدا شود.
امتیازبندی
   شاید قوانین پیچیده به نظر آید، اما واقعا ساده هستند. معیار ما، وزن کمتر، دقت در پرتاب، زمان و خلاقیت شماست و با توجه به معیارهای مشخص شده، رتبه­بندی می­شوید. اما نحوه اعمال قوانین:
۱. وزن: (4۰۰ امتیاز)
     وزن به عنوان یک معیار، باید در کمترین مقدار خودش در قیاس با دوستانتان باشد. کمترین وزن بیشترین امتیاز را می­گیرد و سنگین­ترین سازه صفر امتیاز خواهد گرفت و سایرین متناسب با وزنشان امتیاز می­گیرند:
 =تعداد اعضا N
 = رتبه بندی از نظر وزن R
Weight Score = 4۰۰4۰۰ (R-۱) / (N-۱)
۲. دقت : (۲۰۰ امتیاز)
     روی زمین هدفی جهت معیار دقت نصب می­شود که شما باید تمام تلاش خود را در راستای نزدیک­بودن محل برخورد با هدف ایجاد نمایید. نزدیک­ترین Max نمره و دورترین صفر نمره، سایرین مابین این نمرات:
Accuracy Score = ۲۰۰۲۰۰ (R-۱) / (N-۱)
۳. زمان : (۲۰۰ امتیاز)
      به تیمی که سازه شان در کمترین زمان سقوط کند max امتیاز و بیشترین زمان صفر امتیاز تعلق می‌گیرد و سایرین با توجه به زمانشان امتیاز می‌گیرند.
Time Score = ۲۰۰۲۰۰ (R-۱) / (N-۱)
۴. خلاقیت : ( 800 امتیاز)
     این معیار کاملا به دیدگاه و نظر اساتید برمی­گردد، به طوری که اساتید از ۰ تا 80۰نمره به هر طرح می دهند و میانگین آنها محاسبه می­شود. جایزه خلاقیت هم به بالاترین نمره در این قسمت دادهمی­شود.
همچنین اگر تخم مرغ شما پس از پرتاب سالم از سازه بیرون بیاید
200 امتیاز علاوه بر خلاقیت به شما تعلق میگیرد.
اما :
شانس مجدد!
      بعد از پرتاب اول اگر گروهی قصد داشته باشد مجددا شانس خود را امتحان کند ما آماده­ایم، اما با این شرایط :
سازه نباید ترمیم شود و با همان شرایط تخم­مرغ دیگری به شما داده می­شود تا پرتاب را انجام دهید. شما تا ۷۵۰ نمره می­توانید شرط ببندید و اگر برنده شدید به شما داده و اِلا از امتیازتان کسر می­شود.
بخش ویژه :
تیمی که بتواند 3 عدد تخم مرغ مرغ را با شرایط بالا به صورت سالم به پایین برساند 1000 امتیاز می گیرد .

امتیاز کل:
   امتیاز کل شما از رابطه ی زیر محاسبه می شود:
Repetition +[weight + acc + Time]EIF + Creativity
که مقدار EIF مطابق با جدول زیر است.

محل ثبت نام مسابقات نجات تخم مرغ
تاریخ برگزاری :