برخی از مصادیق تخلف آموزشی و تقلب در امتحانات

دانشجویان گرامی ؛

پاسداشت حریم آموزشی و  سالم نگهداشتن محيط آموزشي و پژوهشي و رعایت مقررات آموزشی در همه مقاطع و زمانها یکی از وظایف دانشگاهيان می باشد، بدون شک تحقق این هدف موجب ارتقاء سطح آموزش و علمی دانشگاه خواهد شد. ترغيب دانشجويان به حفظ كرامت دانشجويي و مقابله با بي نظمی ، هنجار شکنی و ناديده گرفتن حقوق فردي و اجتماعي ديگران از اهداف اساسی دبیرخانه شورای انضباطی در دانشگاهها است، با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات رعایت موارد  ذیل  را  از  شما دانشجویان عزیز خواستاریم:

برخی از مصادیق تخلف آموزشی و تقلب در امتحانات

·        نگاه کردن از روی ورقه امتحانی دانشجوی مجاور و یا نشان دادن ورقه به وی،

·        نوشتن هر گونه اطلاعات بر روی دست وپا، لباس، میز و نیمکت،  دستمال کاغذی ،  و...

·        بر هم زدن نظم جلسه امتحان، و عدم نشستن در محل تعیین شده و هر گونه مشاجره با مراقبین،

·        فرستادن شخص دیگری به جای خود چه در امتحان و چه در کلاسهای درس

·        استفاده غیر مجاز از کتاب و جزوه و دیگر فرم های نوشتاری... در جلسه امتحان

·        همراه داشتن کتاب ، جزوه ، برگه یادداشت، برگه چرک نویس، موبایل ، ام پی تری پلیر ، ماشین حساب و کامپیوتر های جیبی

·        ترک جلسه امتحان پس از رؤیت سوالات و قبل از امضای لیست حضور و غیاب

·        فراهم نمودن شرایط برای استفاده سایر دانشجویان از پاسخنامه خود یا کمک به دیگران برای پاسخگویی

·        ننوشتن  مشخصات  فردی در برگه  سوال و پاسخنامه  با هدف تعویض آن با  بغل دستی.

·        خارج نمودن پاسخنامه از جلسه امتحان ، امحای ورقه و پاره کردن آن از مصادیق  تقلب محسوب می  شود.

* لازم به ذکراست که عدم رعایت هر یک از موارد فوق تخلف محسوب شده  که علاوه بر درج نمره 25 /. در درس مربوطه، تنبیهات دیگری برای دانشجوی متخلف طبق مفاد آیین نامه به اجرا در خواهد آمد.

با آرزوی توفیقات روز افزون در تمام مراحل زندگی

دبیرخانه شورای  انضباطی دانشگاه خوارزمی