قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری

به اطلاع دانشجویان ترم سوم دوره کارشناسی ارشد می‌رساند در اولين فرصت نسبت به تعیین موضوع پايان‌نامه خود اقدام کنند. به طور ویژه، دانشجویان کارشناسی ارشد ساكن خوابگاه باید توجه داشته باشند که تنها به مدت 5 ترم امكان استفاده از خوابگاه را دارند. از این رو، تصویب موضوع پايان‌نامه در ترم سوم و اجرای پژوهش در مهلت تعیین شده از بروز مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری خواهد کرد.

دانشجويان دكتري نيز باید مطابق آيين‌نامه آموزشي اين مقطع در زمان‌بندي مقرر نسبت به تعيين استاد راهنما اقدام نمايند. ضروری است استادان راهنما نسبت به هدایت دانشجویان جهت برنامه‌ريزی برای اخذ نمره زبان انگليسي، آمادگي آزمون جامع، و از همه مهم‌تر تعيين عنوان رساله اقدام لازم را مبذول نمايند. دانشجویان دکتری حداکثر به مدت 9 ترم اجازه اقامت در خوابگاه را دارند.