گزارش برگزاری دومین سمینار تخصصی پایش سلامت سازه، بهسازی لرزه ای و کاربرد جداگرها

 | تاریخ ارسال: 1398/10/5 | 
 دومین سمینار تخصصی پایش سلامت سازه، بهسازی لرزه ای و کاربرد جداگرها  روز یکشنبه اول دی ماه با حضور اقای دکتر شکرچی زاده معاون محترم وزیر راه و شهرسازی و رییس مرکز تحقیقات مسکن، راه و شهرسازی در دانشگاه خوارزمی  برگزار گردید.
این سیمنار تخصصی توسط دانشکده فنی دانشگاه خوارزمی با همکاری سازمان مهندسی و مشاور شهرداری تهران، سازمان همیاری شهرداریهای کشور و با حمایت گروه صنعتی کهرنگ به عنوان تولید کننده سیستمهای جداساز لرزه ای در داخل کشور برنامه ریزی و برگزار گردید.
در این سمینار قراردادی به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان فی مابین دانشکده فنی و مهندسی و گروه صنعتی کهرنگ مبنی بر حمایت از طرحها، پایان نامه و یا رساله های دکتری مرتبط با سیستمهای جدا سازلرزه ای منعقد گردید.
در ابتدای سمینار اقای دکتر معصومی رییس دانشکده فنی و مهندسی ضمن خوش آمد گویی بر ضرورت ارتباط بین صنعت و دانشگاه تاکید کردند.
سخنرانان سمینار اقایان دکتر غلامرضا نوری از دانشگاه خوارزمی، دکتر زهرایی از دانشگاه تهران و دکتر   Kamarudin از مرکز تحقیقات عبدالرزاق شعبه لندن و مهندس روناسی از گروه صنعتی کهرنگ بودند.
در این سمینار اقای دکتر غلامرضا نوری ضمن معرفی و مقایسه عملکرد لرزه ای سیستمهای مختلف تاکید داشتند با توجه به وضعیت لرزه‌خیزی کشور  و همچنین خسارتهای ایجاد شده در حین زمین لرزه،  ایده طراحی سازه ها بر مبنای تامین ایمنی جانی با توجه به پیشرفتهای نوین  قابل قبول نیست و باید با استفاده از سیستمهای کنترلی، سازه ها بتوانند قابلیت بهره برداری پس از زمین لرزه را نیز داشته باشند و به اجزا، تجهیزات و لوازم داخل ساختمان خسارتی وارد نشود.
در این سمینار اقای دکتر شکرچی زاده اعلام کردند که در حال بازنگری آیین طرح لرزه ای ساختمانها هستند و بخشهای جدید در خصوص استفاده از سیستمهای کنترلی به ایین نامه اضافه خواهد شد.
اقای دکتر  زهرایی ضمن مروری بر سیستمهای کنترلی، عملکرد لرزه ای ساختمانهای مجهز به سیستمهای میراگر را  مورد بررسی قرار دادند و تاکید شد که در صورت حمایت برای فرهنگ سازی استفاده از سیستمهای کنترلی در داخل کشور نیز امکان ساخت این تجهیزات وجود دارد.
تجربیات ساخت جداسازهای لرزه ای و استفاده از آن در سازه های مختلف و عملکرد انها در طول سالیان زیاد توسط اقای  دکتر Kamarudin  ارائه شد. همچنین تجربیاتی از  کشورمالزی در تولید جداسازها  بیان شد.
 در این سمینار اقای مهندس رناسی رییس هیات مدیره گروه صنعتی کهرنگ ضمن ارائه توانایی این گروه در تولید جداسازهای الاستومری از ساخت جداسازهای با هسته سربی در این گروه خبر دادند که قدم بسیار مهمی در  تولید داخلی این تجهیزات محسوب می شود. ایشان ضمن قدر دانی از همکاری دانشکده فنی و مهندسی در برگزاری سمینار تخصصی در دو سال پیاپی از آمادگی این گروه برای همکاری فنی با دانشکده فنی و مهندسی خبر دادند.

 



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 4232 بار   |   دفعات چاپ: 300 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر