به گزارش روابط عمومی دانشگاه خوارزمی، نخستین همایش "ترسیم مسیر پیش روی مهندسین صنایع در مقطع تحصیلات تکمیلی" در روز دوشنبه مورخ ۸ خرداد ۱۴۰۲ در دانشگاه خوارزمی تهران برگزار شد.
هدف اصلی این همایش ایجاد بستری برای آشنایی دانشجویان رشته مهندسی صنایع از گرایشهای مختلف مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بوده است. با توجه به تغییرات جدیدی که در گرایش مقطع کارشناسی ارشد مهندسی صنایع برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ ایجاد شده است، گروه مهندسی صنایع دانشگاه خوارزمی با دعوت از ۹ نفر از اساتید برجسته دانشگاههای تهران از هر یک از این گرایشها در این همایش بستری را برای آگاهسازی دانشجویان این رشته فراهم آوردند. این همایش از ساعت ۱۶:۳۰ هشتم خرداد در سالن ابوریحان دانشگاه خوارزمی تهران آغاز و در ساعت ۲۰:۴۵ همان روز خاتمه یافت. در این همایش اساتید مدعو در قالب دو پنل در رابطه با چالشهای ادامه تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی و جزئیات و موضوعات مطرح در هر یک از گرایشهای مهندسی صنایع گفتگو کردند. اسامی اساتید حاضر در هر یک از پنل ها در ادامه ذکر میشود:
پنل اول: سیستمهای مدیریتی و لجستیکی
• دکتر محمد مهدی سپهری (دانشگاه تربیت مدرس)
• دکتر رسول شفایی (دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی)
• دکتر بهروز کریمی (دانشگاه امیرکبیر)
• دکتر ابوالفضل میرزازاده (دانشگاه خوارزمی)
پنل دوم: بهینه سازی و کاربردها
• دکتر عباس احمدی (دانشگاه امیرکبیر)
• دکتر حمید رضا پسندیده (دانشگاه خوارزمی)
• دکتر رضا توکلی مقدم (دانشگاه تهران)
• دکتر کوروش عشقی (دانشگاه شریف)
• دکتر امیرعباس نجفی (دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی)
از جمله محورهای مطرح در این پنلها میتوان به موضوعات زیر اشاره کرد:
تعریف و سرفصلهای درسی گرایشها، ارتباط با مسائل واقعی صنعت و کاربردی بودن هر گرایش، نحوه تعریف درست موضوع پژوهش در پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری، بازار کار هر یک از گرایشها در صنعت، مشکلات موجود در فرآیند تولید مقالات و توصیه به تمرکز بر تعریف پژوهشهای کاربردی، روندهای موجود در هر گرایش و آینده پژوهشی آنها، جایگاه علمی ایران در مسائل علمی و پژوهشی در جهان
در این همایش بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته مهندسی صنایع از دانشگاههای مختلف تهران حضور پیدا کردند.
علاوه بر پنلها و ارتباط با اساتید، دانشجویان حاضر در این همایش این فرصت را داشتند تا با دانشجویان برتر مقطع تحصیلات تکمیلی از گرایشها و دانشگاههای مختلف گفتگو کنند و از جزئیات و ویژگیهای هر یک مطلع شوند تا بتوانند در آینده مسیر تحصیلی خود را در مقطع تحصیلات تکمیلی با آگاهی کامل ادامه دهند.
نشانی مطلب در وبگاه دانشکده فنی و مهندسی: http://khu.ac.ir/find-60.9760.68872.fa.html برگشت به اصل مطلب